Sivut

perjantai 9. marraskuuta 2012

Jos sitä sit yrittäs olla ahkerampi...

Eilen vaan kävin tuon synnytyskertomuksen postaamassa, jotta ei tarvi jokaiselle erikseen kertoo miten synnytys sujui.

Eka yö kotona oli aika pätkinäinen, mutta se ei kyllä johtunut vauvasta vaan nuista meidän kiimasista uroksista, jotka on teljetty keittiöön isoon häkkiin, kun tuo berni neiti juoksee ja alkaa tärpit olemaan käsillä. Mut onneksi niitä ei kestä kun sen viikon, niin loppuu tuo urosten piippailu.

Ja tosiaan pojat ei paljon vauvaa oo noteerannu, kun haluisvat itse päästä vauvan teko puuhiin, mutta neiti koirat ovat aivan ihania tuon vauvan kanssa. Myrtti on ihan paiseessa kun vauva alkaa itkemään, ja siitä täytyy tulla äiskälle heti ilmottamaan :3 Ja Fleur on sohvalla vieres ihmettelemässä, kun vauva syö ja muutenkin osaa olla tosi nätisti pikkasen kanssa. Jospa nuo uroksetkin tuosta kun loppuu tuo Myrtin juoksu.

Isommat muksut on ottanut vauvan hienosti vastaan, Memmu leikkii kovasti pikku äitiä nukkejen kanssa. Ja kovasti isommat haluis vauvaa sylittää, mutta kun eipä pieni ole hereillä kun syödessä niin aika harvassa vielä hetket että isommat voi sylitellä. Paljon olen antanut varsinkin Memmun tulla vauvan hoitoon mukaan, jotta ei sitten mustasukkasuutta ilmenisi.

Nyt joudutaan vaan olee kotona, kun tuo ilma heittäyty kylmäksi ja ei pikkuista voi ulkoiluttaa, et tok iitse hoidan koirien ulkoilutuksen tai aamulla muru käy Myrtin pissattamassa, niin mulle jää sit käppänät vaan käytettäväks. Mut ei kauaa niin päästään sit vauvankin kanssa ulkoilemaan :)

 Mutta nyt kahvin keittoon, kun on Anne tulossa ekaa kertaa katsomaan pientä kummi-tyttöään, saa nähdä millaset sydämmet se on silmillä kun vauvan näkee :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti