Sivut

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

JOULULOMA

Vihdoin koitti paljon odotettu joululoma lapsilla. Saavat olla ja möllöttää ei tarvi ees vilkasta koulukirjoihin päin. Tosin meil Milla aloitti lomailun jo torstaina, kun sai pikku tytöillä olleen kuume yskä kurkkukipu taudin. Meil siis ekana tuli Memmu kipeeks maanantaina ja siltä katos totaallisesti ääni, joka palasi perjantaina ja Memmuli pääsi vielä yhdeksi päiväksi päiväkotiin. Mutta eniten sydäntä on raastanut, kun tuo äitin pienin murunen tuli ensimmäistä kertaa kipeäksi, ja on sitä edelleen. Kovin on yskäinen ja nuhainen. Puhuttiin Timon kanssa, että jos huomenna viel on kovin yskänen, niin tarvi käydä lekurissa näytillä. Ei Emmilläkän keuhkot rohise, ja ei ole edes mitenkään vetelä. Kauheesti vain yskii, mutta musta tuntuu että tuo yskänlääke alkaa pikku hiljaa tehoomaan.
Joo mutta Topi ei ole tuohon tautiin sairastunut, se ollut koko ajan terve ja vähän turhankin pirteä, kun ilta ulkoilut on jäänyt, kun muut on kipeenä!

Kovasti joulua lapsoset täällä odottelee, ja kaipa itekkin jo odottaa sitä ruuan määrää :D

Me ei nyt yhtään tiedetä et minkämoisen välitokarin tuo Miltsu sai, kun ei tosiaan ollu kuntonen sitä eilen hakemaan. Josko se kerkeis täs loman aikana tulee postissa, niin nähtäs sit et jos on hyvii numeroita niin saa neiti jotain extraa, vien varmaan sen vihdoin sinne Raxiin syömään mitä se on kauhees

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti