Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mäntsälä KR 22.7.2012

Eilen otimme Riesun ja Kiian kanssa suunnaksi Mäntsälän. Sää oli suotuisa, ausinko paistoi mutta ei ollut liian kuuma. Matkakin oli mukavan lyhyt, eihän Mäntsälään aja kun hieman reilun ½.h. Näyttely paikalla oli hyvä liikenne ohjaus, ja hyvin saimme auton parkkiin. Ja paikka muutenkin oli mukava, kehät olivat nurmikentällä, joka on aina hirmu mukava vaihtoehto ulko näyttelylle.
Kamat saatiin mukavasti kehän laidalle, ja sitten selailtiin luetteloa ja todettiin, että vaikka mustia käppänöitä oli yhteensä ilmottu 17kpl, niin uroksia ei ollut kuin 3kpl ja kaikki avoimessa luokassa.
Riesu oli toisena menossa tuomarin syyniin. Ja jo ekalla koiralla sain todeta, että tuomari on tiukka. Ja pitkän tarkastelun ja liikuttelun jälkeen, Riesu sai EH:n niin kun ensimmäisenäkin esiintyvä. Vika uros sai ERI:n. Ja 3:ksi sijotuttiin, eli ei kovin kummosesti mennyt, varsinkan siihen nähden että arvostelu oli paljon parempi kun edellisenä vkl.:nä. Ja tuomarina oli Kevin Brown, ja arvostelu kuului näin:

2 year old dog, with nice length of head. Flat skull. A little big in the ears. Correct bite.  Just enough neck. Would like a little more fore chest. Good bone. Just enough body. Correct talset. Good angulations. Moved well behind, a little unsteady in front.























Seuraava näyttely on taas jo heti lauantaina Mikkeli KV:n muodossa. Näyttelyiden osalta palaamme sen jälkeen.

Kerronpa tässä samassa muitakin koira uutisia. Myrttin kanssa mennää 7.8 ottamaan tuomio lonkkien, kyynärien, polvien ja sydämmen osalta. Mutta siitä kerron sitten enempi kunhan olemme käyneet.

Lupaan että kirjoitan ihmis painotteisen postauksen ennen seuraavaa nly postausta :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti