Sivut

maanantai 6. elokuuta 2012

Mikkeli KV 28.7.2012

Se siitä lupauksesta et tulis jotain muutakin kun näyttely postauksia. Mut kun ei vaan oo sillai mitään aihetta :D

Mutta joo, eli Mikkeli KV:ssa oltiin Riesun kanssa. Tällä kertaa Kiia ei harjottelunsa takia päässyt lähtemään mukaan. Menimmekin Susan kanssa kimpassa, kun Susa oli Nala käppänän myös ilmoittanut näyttelyyn.

Päivä oli tosi kuuma, ja se näkyi myös ukossa, ei oikein jaksanu mitään. Makas repo rankana häkissä vetämässä sikeitä. Ja kehässä muuten esiinty mukavasti, mutta liike jäi aika vaisuksi, kun oli niin väsykkä. Mutta ERI napsahti, ja sen päälle luokkavoitto mutta SA:ta ei tälläkän erää, ja aika paljon tais liikkeestä jäädä, koska tuomari SA:ta miettiessä juoksutti meitä vielä uusiks. Ja tuomarina oli siis Anne Sume lutakon takaa Virosta.

Arvostelu:
Tyypiltään erinomainen. Hyvä ilmeinen pää. Purenta ok. Riittävä kaulan pituus. Hieman pitkä runkoinen. Hyvä asentoinen häntä. Suora olkavarsi. Puutteellinen eturinta. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä turkki rungossa, raajoissa liian pehmeä. Hieman kinnerahtaat takaliikkeet ja löysyyttä etuliikkeessä.

Ens vkl:n onkin sit Hesan näyttely, ja ihanainen Milla-Magia on lupautunut lähtee esittämään poitsun sinne, ja viimisiinkin näyttelyihin. Perjantaina mennään poikkeemaan jätkän kanssa Harjavallassa Eija-Maarian luona näytil, ja josko vaikka sais poitsu lookkiin uutta näköä.

Mutta palailen astialle viimeistään Hesan nly:n jälkeen ellen sit saa jotain kauheeta inspistä kirjottaa jostain muusta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti