Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lohjan pentunäyttely 5.2.2012

Tänään aamulla kello: 7.00 lähdettiin pallerolla omasta pihasta Myrtin kanssa, koukittiin mun lojaali assarini Kiia kyytiin, ja palleron keula kohti Lohjaa ja Showlink areenaa, missä siis tiedossa Musti & Mirri Puppy show. Paikalla oltiin kerrankin todella ajoissa, ja Myrttikin kerkes rauhassa oleilemaan kehän laidalla, ja ihmetellä muita koiria ja ihmisiä.
11.00 bernit vihdoin pääsi kehään. Berni pentuja oli yhteensä 4kpl, ja kaikki narttuja. Molemmissa luokissa 2kpl. Pikku-pentu luokassa kumpikan ei saanut KP:ta.

Myrtti käyttäyty ja toimi kehässä pentumaisella tavalla. Kehä käyttäytymisessä on vielä tekemistä, namitus pitäs saada seistessä vähemmälle->kokonaan pois. Ja liike vähän paremmaks, jäis tuo pomppiminen pois. Tässä yksilö arvostelun liikkeet kehässä:



Mutta ei meille huonosti käynyt ;) Neiti sijoittui luokkansa 1. ja tämän luokan molemmat sai KP:n joka siis tarkoitti sitä että mun hieno tyttö oli ROP-pentu <3

Ja arvostelu:
7kk kauniisti kehittynyt neiti. Jolla lupaavat mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kuono saa vielä täyttyä. Silmien alta pigementti vois olla voimakkaampi. Purenta ok. Hieman lyhyt kaula. Ikään riittävä eturinta ja raajaluusto. Lupaava runko. Paremmin kulmautunut takaa kuin edestä. Liikkuu lupaavalla askelpituudella. Iloinen käytös.

Ja vielä palkinto posetus


Ja menkööt tähän samaan. Päivän kruunasi ilta, ja presidentin vaalit. Kansa on valinnut Sauli Niinistön meidän uudeksi presidentiksi!! Ei parempaa miestä olis voinu kansa valita. Onnea SALE!!!

Tän päivän biisiksi sopii vain yksi tietty:


Näistä fiiliksistä on mahtava jatkaa hienon berni nartun omistajana ja suomalaisena!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti