Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Senne erkkari Lohjalla 18.2, tokoilua

Kerron eka viime viikon ohjatuist tokoista Myrtin kanssa. Eli oltiin nyt toiden kerran sennejen treeneis. Nyt en enää kunnol muista mitä kaikkea meil oli, mut mm. liikkeestä seisominen, liikkeestä maahan, luoksetulo, ohittamista ja lopuks makkararinki. Ja Myrttihän toimi. Ainut häiriöntuottaja, oli kultsu, Myrtti oli ihan varma että se on Sera. Ja esim. luokse tulos ampas kultsun luokse :D Mut muuten neiti toimi tapansa mukaan oikein hienosti! Ja saatiinpa kehuja, kuin hyvä kontakti meil on :3 Tänäänkin olis ollu treenit, mut neiti on tosi väsylöisen oloinen, epäilen et olisko jo juoksua tekemässä.

Ja sitten eiliseen, eli senne erkkariin. Narttu pentuja oli yhteensä 17kpl. Ja tällä erää meidän neidille ei menestystä lohjennut. Ja neiti näyttelyskin meinas hieman pyllyillä. Mutta Soo-Soo porukassa ollut S-S American Beauty "Miina", pärjäs hienosti ollen PN2-pentu ja sai KP:n, onnittelut vielä Sarille, Miinalle ja tietysti kasvattajille!
Tässä vielä eilisen arvostelu:

Hieman kevyt luusto. Hyvät korvat. Tummat hieman pyöreät silmät. Kulmaukset sopivat. Laineikas karva (pentu karva). Liikkeessä hieman takaa ahdas, edessä vielä hieman löysät. Miellyttävä luonne. Hyvin esitetty.

Minusta tuomari ei ottanut tarpeeksi huomioon, että arvostelee pentu luokkaa. Ensinnäkin pitkään arvosteli (vaik arvostelu tosi lyhyt), ja näin paljon odottelua. Kun pentunly tuomarit vetää hommaa liukuhihna tahdilla, ja ymmärtävät että koirat on vielä kehittymättömiä. Mutta mehän ei lannistuta. Tiedän että mulla on upea koira käsissä, tuomarit vaan on puu silmiä ;)

Ens vkl:n onkin sit Myrtin vika pentunly, ja sit ruvetaan odottamaan huhtikuuta ja junnu luokkia. Ja sit toukokuussa pääsen kehään nuiden mun kehäkettujen kanssakin :) Tänään olis tarkotus ottaa Remukselta karva alas, ja pikku hiljaa ruveta Riesuakin riisumaan! Mä jo Kiialle sanoin eilen, et se on ihme homma kun ollaan nyt oltu Myrtin kanssa nly, niin mulle iskee kauhee palo päästä Riesun kanssa kehään, en tiedä mistä moinen johtuu! Vaik Riesun kanssa jännitän eniten, outoo sinänsä kun sen kanssa eniten käyty :D Ja todella kiitos jälleen kerran mun rakkaalle assarille, kun jaksoit jälleen lähtee tähän järjettömyyteen mukaan! Oot parhautta!!!

Koira asioissa palaamme luultavammin viikon päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti