Sivut

tiistai 8. toukokuuta 2012

Poikasesta -> naiseksi

10 kk kunniaksi meidän neiti aloitti ensimmäiset juoksunsa, ja eikös silloin ihmis tyttökin kasva naiseksi :) Pojat on vielä toistaseks kotona, kun eivät mitään suurta innostusta tyttöö kohtaan osoita, taka päässä kyllä roikkuvat mutta eivät yhtään yritä nousta vasten. Mutta kyllä varmaan tän viikon aikana sit, iskä ja pojat lähtee Soramäkeen omaan poikamies boxiinsa.
Ens viikol neiti pääseekin pariks päivää rällää Seran kanssa, kun me lähdemme laivalle ja kun nyt ei voi koiria yhdessä pitää niin joku saatava hoitoon, ja Myrtti helpoiten menee Annen, Seran ja Hamletin iloks :)

Et meil tosiaan nyt yskän ja juoksujen takia jää tokot vähiin, kun ei treeneihin voi juoksuista viedä. Mut jospa sit syksyl viel ehtis johku kursseilee mukaan. Tai sit vaan väkerrän itse, ja pyydän kamusia omien koirien kanssa häiriöks. Ja tosiaan Tamperen KV:kin jää nyt viel väliin, koska yskä pitkitty sen verran et pidetään, viel karanteenissa jotta ei varmasti ketään tartuteta. Tästä hyvästä meiltä jää kaikki mätsäritkin väliin :/

Riesukin pääs lopulta kokonaan karvoistaan, ja on nyt ihan nakunen poika <3 Hieman otimme nypinnästä yhteen, ja pari hampaan jälkeekin käteeni. Mutta hommasta kumminkin selvittiin. Nyt vaan kasvatellaan karvoja, ja sit pääsee Riesukin taas kehään esiintymään!

No nyt tulikin hieman koira painotteinen päivitys, mut jos vaik seuraavaks sit ihmis painotteisempi (ja vauvan odotus juttui ;)).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti