Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Järvenpää KR 27.5

Elikkäs tänään otettiin suunnaksi Järvenpää jossa oli siis KR näyttely. Ilma oli lämmin, jo hieman liiankin lämmin! Myrtil oli hieman tuskainen olo ennen kehää, ja kehässä oli jo ihan rätti! Eikä kovin kaunista liikettä saatu aikaseks, eikä neiti olis millään meinannu jaksaa seistä kehässä. Mutta tuloksena tälläkin erää EH1 ja arvostelukan ei ollu kovin hyvä, ei kauheesti tuomari miettiny, et voi olla koiral kuuma. Ja ihan selkee liike tuomari:

Hyvän tyyppinen, vielä kokonaisuutena kovin löysä, jopa löysät ranteet. Hyvä pää. Ikäisekseen hyvä runko. Liian laskeva lantio, riittävät takakulmaukset. Liikkuu leveästi ja löysästi edestä, maaahtaasti takaa. Kovin kihara karva.

Remuksen kehän alkua saatiinkin sit odotella. Kehä oli ½h myöhäs, ja kuumuus meinas jo ihmisiltäkin viedä tajun! Remus käyttäyty kehässä tapansa mukaan, oikein hienosti ja esiintyi edukseen. Vaik kyllä kuumuus pikku jätkänkin voimia alkoi viemään. Tuloksena myös Remuksella EH1, mut hieman parempi, koiran näköinen arvostelu:

Hieman kookas (36cm), lähes neliömäinen nuori uros. Pysty olkavarsi. Kovin kapea eturinta. Riittävästi kulmautunut takaa. Kokonaisuuten sopiva, riittävän vahva uroksen pää. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin pehmeät raajakarvat ja parta. Liikkuu kapealinjaisesti edestä ja takaa. Mukava ryhdikäs olemus muiltaosin.

Ja kaiken muun hyvän lisäks mä onnistuin polttamaan olkapääni ja sain rajat numerolapun pidikkeestä. Ja tää ei muutenkan ollu parhaiten vedetty reissu, mul oli puolet kamoist kotona mm. lompakko. Mut lupasin Kiialle et teen itelleni listan nly tarvittavista kamoist, ja sen mukaan täst lähtien pakkaan :D
Seuraava nly, onkin sitten Hesassa Aptus ja Remuksen tän vuoden vika näyttely, sit keskitytään tekee ukolle hienompi karva ja Milla saa ruveta touhuu Remuksen kanssa. Myrtil on seuraava nly vasta elokuussa, mutta nly tauko tekee nyt ihan hyvää, saa likka kehittyä täs pari kuukautta rauhas. Ja tarkotus olis tosiaan aloittaa kunnon treenaaminen, toko ja haun saralla!



Seuraavaks varmaan päivitystä enempi ihmisistä, kuhan jaksan ruveta rustaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti