Sivut

tiistai 26. maaliskuuta 2013

BAD HAIR DAY!

Täytyy johku oikein ylös laittaa, etten samaa mokaa tee toiste. Eli mul oli suhteellisen kiva tukka 2.vuotta sitten, kunne menin ja pilasin koko fledan. Kuvin selitän:

Elikkäs tuosta lähettiin, ja tuohon on tavote, tosin hieman vähemmällä punasella, ihan vain takaraivolle meinasin tulenpunasen värin, muuten blondina.


Ja sitten menin ja vetäsin 2xvärinpoisto ja lisäksi permanentti, ja no tukka ei tykänny hyvää ja ei myöskän näyttänyt järin hyvältä! Oliko tuo maalis-huhtikuuta 2011 kun tuo satsi tehtiin, kesän sitä jaksoin katella kunnes:

Hieman napsautettiin pahempaa pois, mut edelleen tuolla näkyy tuota erittäin kuivaa latvaa. Ja vuos sitten sain tarpeekseni tuosta kuivasta korpusta ja:

Samalla siis lisäilimme punasta jälleen, ja mietin jopa eka jos opettelis lyhyeen, mut se ei vaan ole mua varten ja päätin jälleen aloittaa hiusten kasvatus projektin. Ja Emmin raskauden ajan tukka sai vaan olla, sitä ei leikattu eikä värjätty ja onkin pysyny suht terveenä. Tuossa ennen Emmin ristiäisiä laitoin raidat tukkaan, mutta nyt tuota katselessa raidat paljon auttanut pahaan juuri kasvuun, joten laitoin blondin tukkaan (ei värinpoisto), kaikkea tummaa takaa se ei vienyt ja vaatii varmasti vielä yhden vaalennus reissun, ennen kun pääsen jälleen heittää punaista. Pituus ei ihan ole se mistä lähdettiin liikkeelle, mutta alkaa jo olee suht kivan mittainen, ja tässä tämän hetkinen tilanne:


Et jotta tämmönen hius päivitys, täytyy vaiks vuoden päästä lisätä kuva ja verrata taas mitä on tapahtunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti