Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sisustus suunnitelmat voivat alkaa!

Elikkäs tänään käytiin mittaamassa ja kuvaamassa uusi koti. Ja pääsen nyt kunnol miettii tulevan kodin sisustus juttuja!

Saanko esitellä naku mallin Vellinginmäki:

 PIHALTA:
ETUPIHA
Elikkäs tuossa näkyy kämpän sisään käynti ja ulkovarasto. Myöskin toisen makkarin, keittiö ja kylppärin ikkunat.

TAKAPIHA:
Elikkäs tämä on takapihan puoli, ja vasta kesällähän lumien sulattua näkee pihan kunnolla. Mutta tähän tarkoitus laittaa koirien pitävä aita ja toki piha kalusteet ja lapsille ehkä jotain pientä kivaa. Tuossa myös näkyy toisen makkarin ikkuna.

SISÄLTÄ:

Pohjapiirros
 Tuon tein ihan ite, mittasuhteet voi olla hieman pieles, mut noin suurin piirtein.

ETEINEN/RUOKAILUTILA: 
Joo eli tuossa näkyy eteistä ja tuohon keittiön oven viereen vasuriin olisi tarkoitus tehdä ruokailu tila. Ja siihen tulee ikeasta sitten uusi pöytä ja uudet tuolit, koska tän hetkinen pöytä on aivan liian iso.

KEITTIÖ: 
Eli kuten kuvasta näkyy, nin tuonne ei ruoka pöytä mahdu mitenkään päin. Mutta muuten mun tarpeisiin oikeinkin kiva keittiö. Vähän olen miettinyt, että tuossa ikkunan alla olevan tason alapuolella vois olla tosi kiva paikka pentulaatikolle ja sitten vain portti keittiön ovelle kun tilaa tarvitsee jo enempi ;)

OLOHUONE: 
Elikkäs tästähän nyt sit tulee myös mun "makkari". Eli tarkoitus on ostaa vuodesohva, mikä pidetään sänkynä paitsi kun vieraita tulee niin vedetään sohvaksi. Vielä en oikein tiedä kummalle seinustalle tulee sohva ja kummalle TV hässäkkä.

MH 1 MILLAN & TOPIN HUONE:
Joo eli tämä on toinen makkari, josta siis tarkoitus tehdä koululaisten huone. Johon siis tulee ainakin Wii telvisioineen ja mahdollisesti myös tietokone. Ja tästä sisustuksella tarkoitus tehdä oikeesti koululaisten huone.

MH 2 MERIN JA EMMIN HUONE:

Joops, elikkäs toinen makkari josta tarkoitus tehdä pikku tytöille oma huone. Mutta tämä huone toimisi myös siis leikkihuoneena, ja tästä tarkoitus tehdä oikein värikäs ja iloinen lastenhuone.

Saunasta/kylppäristä en tajunnut ottaa kuvia!

Näin on uusi tuleva ihan mahti koti esitelty. Arvatkaa vaan kuin paljon kädet jo syyhyää et pääsisin kämppää tekee sellaiseks kun olen miettinyt! Mutta nyt vaan kova odotus toukokuuhun jolloin saan homman aloittaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti