Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mätsärit 21.4 Löytyn kentällä.

Oltiin vähän treenimässä mätsäreissä koirien kehä taitoja. Mukana siis Remus & Myrtti. Ihan kun Remusta kauheesti tarvis treenailla :D Meidän Milla oli myös mukana.

Mätsäri paikalle kun päästiin, käytiin eka ilmoomassa meidät. Ja sit haettiin koirat autosta, kera Annen. Noh, meidän autot oli suht lähekkäin, ja siitähän riemu repes kun valopäät Myrtti & Sera näki toisensa, ja ei kyl ollu meidän likal niin kun mitään käytös tapoja!

Ensimmäisenä oli vuorossa Lapsi & Koira kehä, johon siis meidän Milla osallistui Remuksen kanssa. Nyt ei neiti jäntskänny, ja mun ohjeet oli menny perille. Menivät hyvin nätisti kehässä ja näinpä heti pokkasivat ykkös paikan!!! Äiti on niiiin ylpee omasta pikku junnuhandleristaan <3

Sit olikin vuorossa pennut, jossa siis meidän mönseri "esiintyi". Joo nyt seiso suht kauniisti paikoillaan, mutta liike.....ulkona kun oltiin niiin maassa mitä ihanempia tuoksuja ja pää ei sit pysynyt yhtään ylhäällä. Ja sininen nauha tuli käteen. Ja ei sit enää sinisten kehässäkän menestystä herunut. Näillä nyt sit kohti Lahti KV:ta...

Ja pennut kun saatiin päätökseen, oli vuorossa aikuisten pienten kehä. Ja noh, meidän yli rauhalinen ja hienosti esiintyvä Remus, ei mitään moitittavaa. Seiso hienosti ja liikku hienosti, ainoastaan vesilätäköt aiheutti hieno helmassa ällötystä :D Ja punanen nauhan se sieltä tuli. Punasten kehässä ei sitten enää pärjätty.

Mutta mukavaa oli. Kiitos seuralaisille Annelle ja Seralle, ja mattimyöhäselle Kiialle ja sen heilalle! Ja toki Nennalle ja Javinsonille. Ja Magiakin siinä pyöri yli iloisen pienen mustan palleron kanssa. Paljon tuli nähtyä tuttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti