Sivut

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Riesu kipeenä, mätsäreitä ja uintia....

Juuh, kävimme keskiviikkona uittamassa koiria Annen kanssa, keski tilkillä. Riesu oli riemuissaan järveen pääsystä, Remus vähemmän innoissaan :D Hyvän aikaa viihdyimme rannassa, ja kaikki meni mukavasti. Takasin tullessa, aika lähellä jo kotia, Riesu väsähti ja kävi istumaan. Tarjottiin sit poitsulle vettä, mutta ei kelvannut ja rupesikin sit oksentamaan. Mä sit kannoin osan matkaa Riesua kotiin. Kotona Riesu kävi vaan makaamaan, mikään ei maistunut ja ei pahemmin reagoinnut mihinkään, päätään ei jaksanut nostaa. Olin jo soittamassa päivystävälle, kun Riesu menikin juomaan ja syömään. Timokin tuli välissä, kun Riesu sit oksens kaiken syömänsä ulos. Soittelin sit Susalle (Remuksen kasv.) ja kyselin et mitä teen, lähenkö lekuriin, mut Susa ohjeisti katselemaan vuorokauden syömättä tilannetta. Ja Riesu sitten piristykin ihan yht äkkiä. Epäilen et olisko ollu jonkin asteista lämpöhalvausta, tai ainakin ensi oireita.

Eilen aamupäivästä lähdimme Remuksen ja Magian kanssa Nastolaan mätsäreihin, Riesunkin oli tarkoitus lähtee, mutta jätin iltasen pahanolon takia pojan kotiin lepäämään. Nastolassa saimme mätsäri seuraksi Maijan, Kidan ja ihanan ihanan Tara mussukan, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan ja riemua oli nähdä lemppari tyttö <3 Mä sit pääsin jopa handlaa Taraa, kun molemmat tytöt pääsivät punasiin. Pitkään tuomari mietti kun jäljellä oli kuusi koiraa, mutta jätti sitten loppuun isoja koiria, mutta tytöt periaatteessa oli PUN5&6, ONNEA MAIJA JA TYTÖT!
Magia handlasi Remuksen pennuissa, ja Remus sai sinisen, vastassa oli afgaani ja tuomari oli pitkään miettiny kummin päin ja olisi molemmille halunnut antaa punasen. Sinisten kehässä, tuomari ei kauheesti miettinyt ykköstä vaan sijoiti Remuksen suoraa ykköseks! Näin pieni mies pääs ekaa kertaa BIS-kehään, ja hienosti sijoittui BIS5! Oikein hienosti Milla taas handlasi pojan, ISO KIITOS!



Mätsärin päälle, ajelimme Saatanaa seuraten läheiselle rannalle uittamaan koiria. Maijan tytöt, varsinkin Tara nautti uimisesta, toisin kun mun pieni ukkelini. Kuvat kertokoot enemmän :'D






Ja pari kuvaa myös mun lempi tytöstä <3 <3 <3





1 kommentti:

  1. Awwwwwww märkä Taapanteri!
    Saisit laitella mullekin kuvia tulemaaaaaaan!!

    VastaaPoista