Sivut

maanantai 22. elokuuta 2011

Myrtti on kotona

Elikkäs eilen illasta Myrtti neiti kotiutu. Kun tulin ovesta sisään pojat huomasi heti että mulla on jotain sylissä. Laskin neidin maahan tutustumaan poikiin. Remus ignooras Myrtin kokonaan ja keskitty siihen että äiti on tullu kotiin, mutta Riesu yllättäin rupes heti astumaan tyttöä. Memmu oli nukkumassa kun tultiin, mutta Milla ja Topi tuli heti katsomaan uutta tulokasta, ja Millahan rakastu pentuun oitis, Topi hetken silitteli ja tuli sitten takas koneelle pelaamaan. Memmukin kyllä herättyään pajasi kovasti Myrttiä ja tykkäsi pennusta.

Loppu ilta sitten menikin lapsia ohjeistaessa ja Riesua komentaen :D Mutta kyllä Myrtti tuntui kotiutuvan, kovasti jo iltasella leikki ja touhus, ja ruokakin maistu ilman ongelmia. Yö meni hyvin, minä en ainakan ole herännyt piippaamiseen, kun vasta vähän ennen kuutta aamulla, kun Myrtti jäi kameran johtoon kiinni ja rupes itkemään.

Näin meillä alkaa pentu elämä vaihteeks. Mutta kyllä mä jo odotan että päästään Myrtin kanssa tosi toimiin, eli harrastamaan :) Nyt ekan viikon meillä Timo haluu rauhottaa kodin, jotta Myrtti saa kunnolla tutustua omaan perheeseen ja eläimiin, kun niitä jonkin verran on. Ja koira kamuihin lähdemme tutustumaan vasta rokotuksien jälkeen, kun nyt tuota parvoa ja koirien pahaa ripulia on liikenteessä, niin ei voi olla liian varovainen :)





Tulipa tossa Remuskin nypittyä vähän pe iltana ja loput la aamuna, ja ihan hyvä siitä tuli:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti