Sivut

torstai 29. syyskuuta 2011

Mun "ura" suunnittelua...Topia...

Tää päivä ollu yhtä häslinkiä. Oon kaivellu omia asioita netissä, ja soitellu aikoja Topille. Joo elikkä mä laitoin nyt hakemukset verkkoperuskouluun, jossa pääsee korottamaan peruskoulun päättö todistuksen numeroita. Mulla kun ne on saattuneesta syystä hieman alhaalla, tässä kohtaa kiitän mun ylä-asteen aikaisia kiusaajia jotka tätä ehkä erehtyy lukemaan. Aikomuksenihan on siis ens kevään yhteishaussa hakea Salpaukseen Liiketalouden perustutkintoon, mistä valmistuisin Merkonomiksi. Ja tänään Magian kanssa keskustellessa asioista, sain ajatuksen mennä kaksoistutkinnolla, jotta valmistuisin samalla myös ylioppilaaksi samalta, mutta tähän tarvitsen vähän paremman keskiarvon peruskoulun päättö tokarista ja siksi nostan numeroita, tai siis yritän.
Ja sitten tänään soittelin Finnmarin tehtaalle, kun ne hakevat myymäläänsä harjoittelijaa, ja sain huomiseksi haastattelu ajan ja musta kuulosti jo puhelimessa aika lupaavalta jotta sinne pääsisin. Saan lisäpisteitä tulevaa koulua varten :)

Ja sitten vähän toisenlaiseen aiheeseen. Tänään siis soitin ja varailin Topille toimintaterapia aikaa, ja Topi on nyt siis jonossa ja luultavasti pääsee vasta ens vuoden alulla sinne. Joo hieman joudutaan oottamaan mutta pää asia että tämä etenee. Ja nyt sitten toimintaterapeutin kanssa jutellessa, puhuimme Topin liikkumisesta eli siis Topihan ei koskaan kävele, sillä on aina pieni juoksu askel liikkuessa, ja jos sitä pyytää menemään hitaammin niin koko liike pysähtyy. Ja siis toimintaterapeutti (onks tohon sanaan mitään lyhennettä) epäili et olisko Topilla jänteet liika lyhyet tai jotain, ja siks juokseminen on helpompaa. Ja nyt sit varasin sille lääkärin, joka saa sanoo oman mielipiteensä ja katsotaan, joutuuko Topi nyt sit viel ruveta ramppaa fyssarilla.

Että näin meillä tänään....mitäs teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti