Sivut

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Näyttelyitä ja terassia!

Jos sitä eka kertois näyttely "menestyksestä".

Eli lauantaina lähdimme hyvissä ajoin kohti messuhallia, matkalla koukimme Annen kyytiin. Olimme messuhallilla, kun huomasin että kiva kiva, numerolappu on kotona. Anne jäi Riesun ja romujen kanssa hallille, ja minä lähdin ajaa tuhatta ja sataa kotiin hakee lappua. No vihdoin kun pääsimme sisään kehän alkuun ei ollu enää kun 10min ja tämä kostautu.
Riesu oli kehässä aivan kaista pää, hyppi ja pomppi ja heilu. Ei pysynyt edes pöydällä paikallaan. Ja sininen nauha tuli käteen.

Lahden KV:n arvostelu:

Off square
Ears fall at the skull, touch the cheek
Dark, hazel eyes. Complete mouth
Straight front
Flat top line. Tail set low
Moderate reach and drive, moves wide in front
needs training.

Eilen otimme sitten suunnan Lappeenrantaan, tällä kertaa kyytiin lähti Kiia. Matka meni mukavasti höpöttäen, ja olipa aika helppo ajaa, kun meiltä ihan suoraa tietä. Ja Lahdesta viisastuneena olimme nly paikalla jo 2h ennen kehää. Ja tällä kertaa Riesu käyttäyty oikein kauniisti kehässä. Ja ERI ja luokka voitto irtosi, mutta ei vielä sitä SA:ta saanut.

Lappeenrannan KV:n arvostelu:

In deneloping. Good size, good propotions.
Too strohg head, expession could be stronger.
Correct taplle, could be more broad. Good angulation.
Enough balance in side movements. Could be more balanced in front.
Good coat texture.

Koko pääsiäisen saimme nauttia ihanasta auringon paisteesta. Ulkona tuli oltua paljon. Lauantaina, kauniin ilman kunniaksi, lähettiin käymään satamassa terassilla, murun, Annen ja Millan kanssa. Ei siellä kumminkan niin kauheen lämmin enää auringon laskiessa ollut, joten yhdet juotiin ja vaihdoimme Tillikkaan. Siellä sit tuli juotua muutama lisää, ja vähän laulettua. Baarissa oli muutama tytteli, jotka ei voinut kestää sitä että eivät pääseet laulaa samoja biisejä kun minä, ja muutenkin niillä oli ihme tarve tehdä itseensä tykö. No puhuivat turhan kovaan ääneen paskaa mun laulamisesta, ja tästäkös meidän Anne ei sit tykänny yhtään. Onneks Anne kuunteli puhetta, niin saivat tytön toistaseks pitää nirppa nokkansa, vaikka teki kyllä mieli päästää Anne "irti". On se ihmisen onni omistaa ystäviä, jotka puolustavat mua <3

Mutta pääsiäinen meni siis ulkoillessa ja nly:ssä. Vappuna olis sit tiedossa Millan 7.v synttäri kemut, ja illal meinattiin jos avattas meidän talon grilli kausi, ja juhlittas vähän Toniankin synttäreitä :) Ja sit vappupäivänä olis vaihteeks näyttelyt tiedossa, Jokimalla :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti