Sivut

tiistai 15. marraskuuta 2011

Isän päivän tokoilua, ja Topin asioita

Ekaksi koirien treeniä. Oltiin sunnuntaina iltasella Maijan+Kidan ja Johannan+Jetan kanssa löytyllä tekemässä tokoa, mulla oli siis mukana Riesu & Myrtti, ekaksi tein Myrtin kanssa kontaktia treeniä ja pientä seuruuta, seuraaminen sujuu muuten jo suht mallikkaasti mutta neiti meinaa loikkia yläpystyä kesken touhun, tuon kun saa karsittua pois niin parempi tulee. Kontaktia treenattiin niin että neidin piti jaksaa pitää mielenkiinto minussa vaikka kaksi muuta paimen neitiä treenaili vieressä, ja tuohan neidiltä jo sujuu suht hyvin. Lopuks, Maija tuli Kidan kanssa avuks, jotta saatiin treenat ohitus tilanteita (ne kun on nyt ulkoillessa ollu vähän heikkoja), mutta nehän sujukin ihan siivosti, kiitos Maija & Kida avusta <3
Myrtti pääs autoon ja oli Riesusen vuoro. Hommat ei sujunut ihan mallikkaasti, mutta ukon kontakti muhun oli yyper hyvä Riesuks, kuunteli ja teki sen minkä osas vaikka Kida on vasta lopettanut juoksun ja ehkä vähän tuoksuu vielä. Otettiin Riesunkin kanssa seuruu pätkää, mutta edelleen se edistää, otettiinkin sit ihan imuuttamalla, ja vähän tuotti jo tulosta. Yritimme myös paikka makuuta, mutta eihän jätkä malttanu pysyä paikoillaan, pari kertaa pysy niin että menin kauemmaks, mutta nousi istumaan ennen käskyä. Pari luokse tuloakin tehtiin, ja ne oli erinomaisia! Nyt vaan lisää ja lisää tokoilua Riesun kanssa, ja toki Myrtinkin kanssa hiljalleen tehdään!


Sitten Topiin. Eli kävimme sillon marraskuun alusta lääkärissä, jossa Topi sitten käyttäytyikin erittäin hienosti (kiitos mun lahjonnan). Lääkäri ei nähnyt mitään ihmeellistä Topin liikkumisessa, eikä myöskän käytöksessä, mutta lääkäri ei ihan vissii ymmärtäny mitä Topista epäillään, ja otti mun epäilyt ehkä liian vitsillä (mut eipä ollu suomalainen lääkäri), mutta laitto sitten lähetteen PHKS:n lastenneurolle, mutta me jo sillon Tonian kanssa sitä ihmeteltiin, et kuin se suoraa sinne. No sieltä sitten tulikin bumerangina postia takas, jossa suositeltiin että Topille pitää varata aikoja terveyskeskukseen Toimintaterapeutille (johon siis ollaan jo jonossa), Fyssarille ja vielä psykologille. Jos me oikeesti ruvetaan keväällä juoksemaan kaikissa kolmessa, niin en tiedä onko mun ees järkee yrittää mennä jatkaa johonkin harjottelua, kun joutusin jatkuvasti olee pois (ja lapsen terveys yms. on mulle paljon tärkeempi kun mikään muu), mut täytyy nyt katsella miten asiat edistyy.

Lauantaina onkin sit mätsäri mihin Myrtti pääsee ekaa kertaa treenailee kehä käyttäytymistä, ja sunnuntaina sit JKL:n näyttely, kirjottelen sunnuntaina tai alkuviikosta sitten päivitystä niistä että miten suju :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti