Sivut

tiistai 1. marraskuuta 2011

Remus Seinäjoella! Myrtin ihanaa isukkia!

Elikkäs näyttely reissu meni mukavasti! Oli huikeeta seuraa, ja sai lärpättää oikein olan takaa. Ruokaa tuli syötyä ähkyyn asti. Kiitos vielä kerran Kiialle kaikesta! (normisti kirjottaisin kivemmi ja pitemmin koko reissusta, mutta nyt ei vaan irtoo)

Elikkäs Remus sai ERI:n ja oli JUN3, ei irronnut vieläkä SA:ta, kun herra oli hyvin flekmaattinen kehässä, syitä siihen voi olla moniakin. Mutta tässä nyt vielä arvostelu:

Kookas, urosmainen. Kaipaa enemmän temperamenttiä. Hyvänmallinen pää. Hyvät korvat. Ylälinja saisi olla parempi. Hyvä hännän kiinnitys. Hieman lyhyt olkavarsi. Hyvin kulmautunut takaa. Hieman pitkä lanneosa. Hyvän laatuinen turkki. Hyvät väri merkit.

Arvosteluun olin enemmän kuin tyytyväinen!

Samalla reissulla, näin Myrtin yyper komean isän Bastin, ja ei kyllä voinut kuin huokasta, kuinka hieno koira se on. Ja olipa Basti ROP ja oli vielä ollut sitten RYP3. Ei kyllä paljon paremmin menestyvää isää voisi omalle koiralle toivoa, ja toivotaan että Myrtti perisi paljon isänsä piirteitä! Olishan se hienoa omistaa itsekkin tuollainen näyttelytähti, vaik onhan mulla Riesu ja Remus ;D

Huomenna jos vaan jaksan niin laittelen ylös tänne ens vuoden näyttelykalenteria, mikä on siis vasta alustava, koska ukkeleitten karvaa on niin vaikea veikkailla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti