Sivut

torstai 10. marraskuuta 2011

Remus käppänä erkkarissa ja Myrtin hakutreenit


Eli Lohjalla oltiin kääpriösnautsereiden erikoisnäyttelyssä 5.11, jonka järjesti Luuserit, kiitos vielä järjestäjille, tosi hienosti toteutettu näyttely. Kiia oli matkassa mukana, mutta tällä kertaa vain assarina (kiitos jälleen Kiia seurasta), meninkin itse pitkästä aikaa Remuksen kanssa kehään. Ja sehän toimi moitteettomasti, olin oikein tyytyväinen pikku kundin esiintymiseen mun kanssa! Yhtään sen huonommin taikka hienommin ei menny kun edellisenäkän vkl:nä, eli tulos oli JUN ERI JUK3, ja tässä vielä arvostelu (engalnniks, se ymmärtää joka ymmärtää :P):

Strong male. Strong head. Very strong muzzle. Nice step. Very correct set ears. A little short neck. Correct topline. Compact body. A little narrow ribs but nice chest. Movements ok. Nice temperament. Nice coat.

Olen hyvin hyvin tyytyväinen arvosteluun.


Sunnuntaina aamupäivästä otin Myrtin autoon ja lähdimme Heinolaan. Ekat haku treenit oli edessä. Ekana Myrtille tehtiin vaan makkara rinki, mutta muittenkin todettua Myrtti erittäin ihmis rakkaaksi, totesivat et enempää ei varmaankan tuota tarvitse harrastaa, muuta kun asiana käytötavat (ihmisen syliin ei voi mennä :D). Myrtti meni ringin jälkeen takas autoon, siksi aikaa että treenasimme muut koira, mä olin itse ekaa kertaa lähinnä verestämässä muistia ja opettelemassa uutta, joten en toiminut ollenkaan maalimiehenä. Kun olimme saanut kaikki muut koirat treenattua, Myrttikin pääsi kokeilemaan ihmisen löytämistä metsästä. Hyvin Myrtti jo rupesi käyttämään nenääsä ilmaankin, ja kaikki 3 maalimiestä löytyi hieman mutsin avustamana. Innolla odotetaan seuraavia treenejä, mihin voi tovi mennä, kun nyt vkl:n on isänpäivä ja seuraavana olis taas JKL:n KV.

Joista tulikin mieleen, että Riesu ei nyt osallistu JKL:n näyttelyyn, koska karva ei yksin kertaisesti oo vaan kerennyt kasvamaan. Mutta VOITTAJAan Riesu sitten lähtee, ja jos tuo karva nyt sit pysys pitempään, niin yritetään Tammikuun Lahden ryhmikseen päästä Riesun kanssa.

(Kuva: Jin Kaakinen, Lohjan kääsna EN)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti