Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2011

Mätsäri Myrtti ja JKL:n KV Remus

Elikkäs lauantaina oltiin Sopenkorvessa Myrtin ekassa mätsärissä, mikä olikin kuin olikin ulkona, kylmästä säästä huolimatta. Koira ei toki palellut mutta omistaja koirankin edestä. Myrtti seisoi oikein mallikkaasti kehässä, toki välillä rupesi väsyttää ja meinas pylly tippua maahan, mutta hyvin seisoi ikäisekseen. Liikkeet aluksi ei ollutkan sit ihan kauneimmasta päästä, laukka hyppy laukka hyppy, mutta sitten löytyi jo tasainen ravi, jos kumminkin sit meinas ottaa kontaktia, eli kovasti treeniä nyt tuohon liikkumiseen! Mutta ei neidillä turhan huonosti ekaks kerraks menny PUN4 oli neidin sijoitus :) Ja kovasti sai kehuja niin tuomarilta kuin kehäsihteeriltäkin, kuinka nätti bernin alku on :)

Sitten pettymyksen Jyväskylä. Mehän siis lähettiin hakemaan vihdoin jo ERI:n päälle sitä SA:ta Remukselle, mutta minkä nauhan ne sieltä nostikaan, ei ei tullu edes ERI:ä vaan EH! Ja sillä hetkellä kun sain EH:n käteen olisin voinut vajota maan alle, miten 4 ERI:n koira voikin yht äkkiä saada EH:n! Mutta nyt näin jälki käteen, ihmisten puheista olen päässyt pois masennuksen kourista, oli meinaa tuomari niiin tiukka koirien korkeuden suhteen et oli valio luokan koirillekkin antanu H:ta! Ja hei onhan Riesullakin muutama EH, eikä mun maailma ole siihen kaatunut, kun itse tiedän et mun molemmat ukot on ERI:n koiria!!!

Tässä vielä ei ehkä parhaimmasta päästä arvostelu:

Bit big in size. Correct bite. Good head & expression. Correct ears. Bit out of elbows. Could have more neck. Good topline & tailset. Bit long in loin. Quite good coat. Moves quite well.


Onhan tossa toki hyviäkin asioita, ja onhan se toki totta että Remus on hieman korkea ja pitkä. Mutta mikä tässäkin arvostelussa ärsyttää "Quite good coat" , kun hitto tuon karva on sellasta rauta lankaa, että en ymmärrä mikä sit on ERINOMAINEN käppänän karva jos ei tuo! Vai meinaako ne sit että kun tehosteet on niin pehmeet, niin laittavat aina tyyliin "ihan kiva"! Eiks vois laittaa "rungossa erinomianen, mutta jaloissa pehmeää" näin on muutamassa Riesun arvostelussa!
Noh ei tästä sen enempää, tämä oli yksi pieni kompastuskivi Remuksen nly uralla, mutta eiköhän siitäkin vielä valio joskus tule!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti